Info Pagina

Het nieuwe speeltuinseizoen in 2016 is vanaf 2de Paasdag 28 maart t./m. 28 augustus

Voor juiste openingstijden, druk op tijdknop.

kade.gif

Speeltuin Kade is gelegen aan de St.Theresiastraat in Roosendaal.

Zo kom je in speeltuin Kade.Vanaf de snelweg: Rijksweg 17 afslag Roosendaal-West. Vanaf de afrit linksaf, tot aan de rotonde, daarna rechtsaf (Wouwseweg) daarna eerste straat linksaf (Theresiastraat) en einde straat zie je Speeltuin Kade.

Voor afspraken kunt u bellen op nummer:

telefoon 06-20222886 (gedurende openingstijden)( druk op tijdknop)

info@speeltuinkade.nl

VERDERE INFORMATIE:

Opening Speeltuin Kade 2016
Op tweede Paasdag om 10.30 uur hoopt Speeltuin Kade de poorten weer te openen, met een eierenzoekwedstrijd. En zoals altijd bij de opening van het nieuwe seizoen zijn er weer mooie prijzen te verdienen. De 3 beste speurneuzen kunnen in 2016 weer met de gratis seizoenkaart komen spelen. Door de jaarlijkse subsidie die wij van de Gemeente Roosendaal en enkele sponsors hebben mogen ontvangen. wordt dit hopelijk weer mogelijk gemaakt.
Toegangsprijzen
Halve-en hele dagen en vakantie 80 eurocent. Na schooltijd 50 eurocent. Voor scholen op afspraak geldt een tarief van 60 eurocent. voor reserveringen tel. 06 20222 886 Abonnementen 12.00 euro per seizoen.
Ontstaan speeltuin Kade:
Door een aantal initiatiefnemers en met hulp van de winkeliers in het Kade gebied van de gemeente Roosendaal, werd Speeltuin Kade op 9 juni 1951 opgericht. Maar later is in 1979 na verschillende bestuurswisselingen en door wettelijke bepalingen, bij de notaris hiervan een akte opgesteld. De oorspronkelijke naam luidt "Stichting Speeltuin Kade".Verkort: Speeltuin Kade.
Organisatievorm
Speeltuin Kade wordt beheerd door een stichting en is ingeschreven bij de kamer van koophandel West Brabant.Verder zij wij aangesloten bij de NUSSO de organisatie van het speeltuin werk.
Bestuur samenstelling:
Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris en een penningmeester en leden. Verder zijn er nog verschillende vrijwilligers, die wij een warm hart toedragen.
Ligging:
De Speeltuin is een afgeschermd terrein en is gelegen op de hoek St.Theresiastraat-Engelselaan en heeft een oppervlakte van 15.00 vierkantemeter
Bereikbaarheid:
Vanaf de snelweg: Rijksweg 17 afslag Roosendaal-West. Vanaf de afrit linksaf, de eerste straat rechtsaf (Rubenslaan) aan einde linksaf (Wouwseweg) daarna eerste straat rechts (Theresiastraat) en einde straat zie je de Speeltuin Kade.
Doelstelling:
Het (onder toezicht) bieden van beweging, constructie- en fantasiemogelijkheden, ter bevordering van de (re)creatieve en sociale vomgeving en motorische ontwikkeling van jonge kinderen.
Wat vindt u in de speeltuin:
Er staan in totaal 34 speeltoestellen, voor kinderen in de leeftijdsgroep van 2 tot 14 jaar. Voor de grotere kinderen is er een voetbaltrapveldje van kunstgras 12 X 24 meter. Verder is er een terras, waar versnaperingen verkrijgbaar zijn. De speeltuin heeft geen ruimte voor binnenactiviteiten, maar er is wel een schuilgelegenheid. Verder is er als grootste trekpleister de zandbak,waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven in hun wereld van zand en water.
Vrienden van Speeltuin Kade
Vrienden van Speeltuin Kade, hoe wordt men dat ? Dat is simpel. Door wat van uw vrije tijd te besteden in onze speeltuin. Zoals kleine werkzaamheden te verrichten. Bijvoorbeeld de losse houtsnippers bij elkaar harken,die tijdens het spelen eruit"gelopen"worden. Of zand wat uit de zandbak gelopen wordt op te vegen. Dit kan gedurende de openingstijd van de speeltuin gebeuren. Voelt u zich geroepen om als vrijwilliger hieraan mee te werken, dan kunt u dat via een e-mail aan ons kenbaar maken. Adres onderaan de pagina. De toezichthouders Tonnie en Piet heten u van harte welkom.

Heeft u suggesties of opmerkingen, laat het ons weten.

info@speeltuinkade.nl